Älskade underbara trogna fredag.


Fredag är alltid en härlig dag. Även om det är skitmycket i skolan, även om man är trött, även om alla lektioner är sega så är fredag en härlig dag. Man vet att det kommer en helg av härligheter! För mig blir det fokus på träning, kompisar (och plugg....) i helgen! Känner verkligen att det är behövligt. Måste ta vara på tiden. Har fyra engelska uppgifter att göra så det är bara att sätta igång. Har även lite religion och svenska att göra. Ikväll ska jag dock bara göra middag, gå ut med hunden och kanske umgås med min bror (och hans vän?! Inbjudare brukar jag nog kallas...hehe) Juste jag ska även skriva lite motiveringar till andra klassens nomineringar. De gillade mina rim så mycket att jag blev erbjuden att hjälpa de! Vilket jag tror blir kul. Så ska försöka knåpa ihop något!
 
Alltid lika fina bilder som tas på våra lektioner! Haha. Måste passa på att fota mycket. Snart är det över... Kommer fan sakna det. Har först nu insett att jag kommer sakna min klass, trots allt.

Kommentarer
Postat av: elin stridh

haha men det är det, jag har rätt långa men skulle bara vilja testa för sakens skull ås om dom blir kortare av de känns de ovärt haha :D

Svar: Haha det förstår jag ! Men de blir inte kortare av de, om man inte misshandlar sina fransar dvs. Asså man måste ju ta hand om de haha!
Fia Berggren

2014-03-29 @ 08:45:12
URL: http://elincecilia.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0