Världens finaste.


Bild tagen av Ebba på Sommar! på min födelsedag.
Den 9e augusti, ville jag verkligen gå ut och fira. Det är ju inte så ofta som man fyller år på en lördag liksom. Och jag måste ju ha världens finaste vänner, då alla ställer upp och hänger med mig ut! Det blev Jennifer, Madde, Ebba, Victor, Leon och även Hanna, Camilla och Carro. Carro fyllde ju år den 10e så efter tolvslaget skulle vi fira henne istället. Men om jag ska vara ärlig hade jag sämst tidsuppfattning så hade typ ingen aning när det gick från hennes till min. Hade iallafall en grymt trevlig kväll med alla fina vänner. Jättebra födelsedag!

19 år!!


Jag är officiellt 19 år! Är inte det sjukt? Att ett år redan gått sen jag blev 18! Jag tycker det är sjukt, men har även hunnit så sjukt mycket på det här året. Ikväll ska det firas med alla fina! 
 
En av presenterna jag fick! Älskar de! Världens bästa bror!!!

den bästa svenska sommaren.


Bloggen har varit allt annat än prioriterad, än en gång handlar det inte om att jag inte gjort något intressant, för det har hänt rätt mycket faktiskt. Men det är mer det att jag inte har tagit alls mycket bilder. Och jag tycker personligen inte om att läsa inlägg utan bilder, än mindre att lägga upp inlägg utan bilder.
 
Tänkte göra en kort recap på juli för er. Jag jobbade en vecka till, inte så jättemycket att göra på jobbet på sommaren. Men det fanns jobb för ett antal timmar per dag iallafall. Patrik har fyllt år, och vi firade honom. Jag köpte biobiljetter till Guardians of the Galaxy och personligen tyckte jag om den jättemycket. Älskar Chris Pratt. Sen i lördags hade jag och Patrik vår födelsedags trädgårdsfest i år igen. Det var superduper kul! Jättemånga kom och det var många jag inte träffat på länge som jag träffade nu igen, vilket alltid är mysigt. Vi avslutade festen med ett dopp nere vid vattnet klockan fyra på morgonen. Och jag vet att alkohol och bada är en dum idé, men det gick bra iallafall. Det har även blivit en del badande per dag, har ju varit så extremt varmt och soligt! Dagen efter städade vi hela gården, tog ca tre timmar. Idag har jag bara varit på gymmet, gått ut med hunden och sedan på kvällen mötte jag upp Patrik, pappa och Dennis och vi åt på O´learys och gick sedan på djurgårdsmatchen. Har inte varit på en match på år och dagar (känns det som) men jag gillar fotboll och hade kul idag. Intressant match (och jag tänker inte ge mer kommentarer än det, då jag inte direkt är så påläst så vill jag inte skämma ut mig själv). Nu måste jag verkligen sova, ska upp relativt tidigt imorrn! Puss
 
Tagen på morgonen på Patriks födelsedag!
 
 Selfie på väg ned för ett dopp kl. 4 på morgonen.
 
 Så jävla bra klack och så himla fint! Djurgården <3
 
 

RSS 2.0