Jobbar på lovet


Jag älskar känslan av att ha ett jobb och jag trivs jättebra. Dock har jag inte lika mycket timmar längre vilket är synd. Men nu när jag under lovet fick chans att få två heldagar så kände jag mig jättetaggad på det. Men imorse när det var dags att gå upp var man såklart inte lika taggad som man var först. Men kan inte klaga alltför mycket. 

Igår vaknade jag hos Madde eftersom vi hade varit på "fest" i tisdags. Blev mer av ett krök än fest, men hade lika kul ändå så det spelar egentligen ingen som helst roll. Jag och Madde gick upp, trodde vi var ensamma hemma och sedan när vi går till undervåningen så var hennes storebror Chricke hemma. Det gjorde dock oss inget haha. Men båda blev skiträdda när Madde ba "hallååååå?" Och hon faktiskt får svar haha! Efter hon gjort frukost (älskar när man blir serverad frukost) så hämtade mamma mig. Patrik visade mig några avsnitt av japanska serien "Death Note", tyckte faktiskt serien var jättebra! På eftermiddagen drog vi hem till pappa och målade klart rummet där hemma. Sen åt jag pannkakor och sen var pappa snäll och skjutsade hem mig till Madde. Jag, hon och Chricke låg på riktigt nere i källaren och skrattade i typ två timmar. Hahah, flummiga var vi, men jävligt kul var det. 

Min frukost igår som Madde gjorde åt mig. Mums

Jag skulle lagt upp detta inlägg efter jobbet men av någon anledning ville inte appen det... Haha. Detta var min lunch idag, färsk mango och jordgubbar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0