One Direction konsert!


Vi begav oss från Slussen till T-centralen. Redan på tunnelbanan såg man tjejer överallt som antingen hade One Direction tröjor eller typ "I <3 Niall" skrivet i pannan eller på armarna. Det var svårt att gå miste om vilka som skulle dit. Men åh andra sidan, än en gång var det inte så många i vår egen ålder. Vi tar pendeln från TC till Solna där man sedan fick gå en liten bit för att komma till Friends. På vägen träffade jag på Alva och Mickan från kyrkan. De jobbade med att sälja öronproppar. (Om jag skulle beskriva allt innan, under och efter konserten i detalj så skulle detta vara de längsta inlägget man någonsin kan tänka sig. Och mina ord kan aldrig förklara hur lycklig jag var eller hur perfekt konserten var så därför blir det inte så utförligt. För typ ingen kan förstå det jag känner/kände ändå). Vi köade för att ens komma in, även om vi redan hade bestämda platser. Jag lyckades övertala tjejen som visiterade mig och kollade i min väska att min kompaktkamera inte räknades som system och att jag borde få ha den. SÅ JÄVLA BRA! Vi hade egentligen en biljett på rad 15 och alla andra på rad sju, men lyckades lura vakterna och tränga oss in där alla fem. Dock blev det först lite problem för några orkade typ inte dela stol och då fick jag och en kille lite problem, så vi handlade vatten och stod vid baren till konserten började istället. Konserten var det bästa jag varit med om. Mina män och framförallt min pojkvän stod på scenen bara några meter ifrån mig. Jag såg exakt hur de rörde ögonen. Så sjukt störd känsla att stå så nära scenen! Sen när killarna åkte över oss så fick jag i loppet av en kanske max två sekunder ögonkontakt med Niall då han åkte precis över mig och killen bredvid mig skrek på honom. Jag blev så läskigt lugn och varm i kroppen av hans blick så jag vet inte vad. Störd känsla hehe. (<-- Fangirl or what?!) Jag brukar tycka det är töntigt när människor säger han vinkade till mig eller han kollade på mig osv. Men just ögonkontakten så känner man ju verkligen en speciell känsla. Och känslan var störd! Och jag fick världens finaste bilder och videos på mina män och det var en av de bästa kvällar jag någonsin haft! Väl efter konserten så gick vi ut. Jag ringde mamma som spammat sönder min mobil och frågat var jag var och om konserten var slut, och nästan skrek i telefon då, trots öronproppar, min hörsel typ var borta. Hon frågade om jag var full och jag skrek "AA, FULL AV KÄRLEK!". Förmodligen en av de mest töntiga och roliga kommentarer jag någonsin sagt ärligt och spontant. Vi drog oss direkt till Hilton och avslutade världens bästaste kväll i världens underbaraste sängar med världens finaste utsikt över världens finaste stad. Puss
 
     
1. Ebba och jag satte våra tuggummin som snus då vi var uttråkade i kön.. // 2. Sanna och Ebba precis innan vi ska sova på Hilton!
 
     
3. När jag precis blivit klar inför konsert. // 4. När jag precis kommit ut ur dusch och fönat håret!
 
     
5. Jag och två kompisar! // 6. Jag efter konserten när jag ligger i sängen och Snapchattar med Madde!
 
7. Förbandet som bestod av Camryn och hennes gäng. Helt okej. De var bättre i Sverige än i London. Men 5SOS är bättre! Mycket bättre!
 
8. Killarna! Tagen med iPhone. FATTA NÄRA JAG STOD!
 
9. Vår vackra utsikt (min vackra utsikt, då jag låg precis vid fönstret!)
 
10. Jag i sängen. Ljuset kommer från Hilton's skylt precis utanför haha! Jag låg sådär och kollade ut på utsikten i säkert nästan en timme innan jag ville sova! Så galet vackert!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0