Kära älskade fredag.


Idag är det fredag, underbara fredag. Min sista engelska lektion. Adnan var snäll och bjöd på kakor, kaffe och läsk och vi körde sen en lek. Vi hade grymt kul, men när jag får kaffe i kroppen så får jag sjukt mycket energi och blir högljudd och tävlingsinriktad. Hehe... Så kanske förstörde för alla andra.. Så fort vi slutat drog jag och Ebba till Topshop där hon prövade massvis med shorts. Nu sitter jag i min trädgård och chillar med datorn i knäet. Ska dra iväg senare ikväll så försöker chilla och "återhämta" mig efter denna stressfulla dag hahah.
 
Juste imorse vaxade mamma mina ben med sitt salongsvax. De blev sjukt lena men fyfan va ont det gjorde. Jag förstår mig inte på människor som inte tycker det gör ont. Kanske är jag mesig men man kan inte säga att det kanppt känns.. Men älskar resultatet så tänker definitivt fortsätta göra det. Puss
 
 

Xlash


Jag vet inte om alla mina läsare vet om att jag förut använde ett fransserum för att få mina egna ögonfransar att växa och bli vackra? Hur som helst så gjorde jag det ett tag. Men jag blev snart sugen på att skaffa lösögonfransar hos mamma så då skippade jag serumet ett tag. Men direkt jag blev av med lösögonfransarna så påbörjades denna process igen. Jag använde mig då av Neu Lash och det var det medlet som de sedan förbjöd, vilket är synd då det verkligen var det bästa serumet typ någonsin. Det och Revitalash. Hur som helst så har jag nu inhandlat mig (eller snarare så har min älskade mamma inhandlat och betalat åt mig) Xlash då min Neu Lash är slut.. Vi båda har läst och hört att denna är det bästa serumet som finns efter att de gamla togs bort, så vi tänkte ge det en chans. Kanske återkommer med "utvärdering" senare, men ikväll är första gången den testas. Vi köpte det på Beautyplanet där vi studenter förresten även har 10% tror jag det är! Toppen toppen!
 
 
Nya behållaren ser inte så satsig eller fin ut som Neu Lash heller, men det spelar ju ingen roll. Det är ju ändå innehållet som räknas!!

Studiedag/ledig dag.


Så idag har vi egentligen lektioner i skolan precis som alla andra. Men mina lektioner blev inställda. Historian, för att jag gjorde min presentation förra veckan. Webb för att läraren sa det och de sista för att vi inte har något att göra på ljud. Men idag får det verkligen bli studier för mig. Jag måste lämna in historia uppsats, entreprenörskap uppsats och ett gammal projekt jag ligger efter med. Samt helst börja skriva på min recension som ska vara klar imorrn.
 
Förresten vill jag säga ett stort grattis till min älskade fina storebror som idag tog sitt skriftliga körkortsprov och klarade det! Första försöket och klarade det! Stolt som fan! Det förtjänade han verkligen, som han pluggat på detta asså!! GRATTIS PATRIK!
  
 
Definitivt mina favvobilder på oss två! Tagna samma sommar, 09 i Fuerteventura.

Sista skoldags tisdagen den här terminen.


Jag bara räknar ned dagarna. Och det här var den sista tisdagen i skolan med vanliga lektioner, för nästa tisdag är det skolavslutning! Så idag var jag i skolan, pratade med lärare och andra om saker som är viktiga att klargöra. Sen har jag haft lektioner som vanligt. Dock inte fått så mycket gjort på de, som vanligt... Efter skolan drog jag till jobbet i 4 timmar. Det var mysigt där. Min chef fyllde 40 idag, grattis på henne och jag jobbade på hårt och tufft som fan. Men ändå ganska kul! Sen åkte jag hem, trött och seg och sen dess har jag endast pluggat och vilat. Puss
 
     
1. Aa, random bilder som denna tar jag dagligen typ haha... // 2. Den här togs någongång när jag snapchattade med Jennifer och två av hennes amerikanska vänner. Det var riktigt kul. Men förstod inte allt de sa i videona! P.s. båda bilderna är från snapchat hahah. Är beroende vid den appen.

27e maj 2013


Heeeeeej bloggen! Hur är det med mina fina läsare idag? Med mig är det bra. Jag fick en grov sovmorgon (fick börja efter lunch). Och jag blir så bortskämd med det så att vara i skolan kl. 8.20 imorrn kommer inte vara så kul. Idag hade jag två långa Animationslektioner och trots det blev inte mitt, Max och Emmas projekt riktigt klart. Men nu ska det vara klart. Dock måste jag då komma in på onsdag, trots att jag annars typ varit ledig. Men det gör inget, ska bli skönt att redovisa, eftersom vi är klara nu. Idag måste jag hinna klart med 3 uppsatser också! Så nu ska jag ta och plugga. Dock är jag på mammas jobb, då jag glömt nycklarna hemma. Asså jag vet inte varför, men jag har börjat bli så extremt glömsk.. Aja, det är ingen fara. Det finns kaffe, kakor och radio här, så jag överlever. Puss och kram.
 
     
Finaste Ebba i lördags kväll. Jag bad henne att göra en fin pose ifall detta var det sista fotot jag tog på henne (på skämt såklart!) och dessa var minerna hon gjorde. Vackra vän!

Cupcakes; mors-dag!


Idag var det ju mors-dag. Ebba hade sovit över här och jag hade inte på lördagen släpat mig iväg någonstans för att köpa paket till min älskade finaste mamma. Dåligt av mig. Men hur som helst så då bestämde jag och Ebba oss för att baka cupcakes! Älskar det. Älskar att baka, men som jag nämnde i "30 facts about me" inlägget så har jag nästan slutat helt, för att det slutar med att jag äter upp allt själv. Men idag var det ju mors-dag vilket gav mig en bra anledning att göra det. Vi gjorde inte helt efter ett gammalt recept jag hade, för vi hade inte allt hemma. Men det gick bra ändå. Ebba fick med sig 9st hem och vi hade lika många kvar här hemma. De var supergoda måste jag säga, så en eloge till mig och Ebbis för dagens bakande. Dock är de nog inte så hälsosamma. Men det var ändå värt en tugga! Puss
 
 
 
 
P.s den här är tagen från min instagram!
De blev färgglada, goda och strösslade med jordgubbs och apelsin kulor eftersom mitt lilla konsum inte hade strössel att köpa... Haha, men det var gott så det gör inget.

Tjäääna!


Rubriken är tänkt att "tänkuttalas" som i Bers. TJÄÄNA! Jag vet att jag inte varit inne på ett tag. Och förlåt. Jag har bara inte orkat skriva någonting alls. Mitt liv har varit alldeles för ointressant och bildbristigt för att det skulle kunna bli bra inlägg ändå. Dock har mycket hänt nu i helgen som jag kommer uppdatera om och lägga upp bilder på! Imorrn börjar bloggandet på riktigt igen. Ska försöka uppdatera 2-3 inlägg igen som jag gjorde ett tag. Jag är så tacksam för alla som tålmodigt checkat in bloggen i helgen och kommenterat gamla inlägg. Puss på er! Ska sova nu.
 
Det här inte en så bra bild. Men det här blev ett av våra rum omgjorda till när Tobbe flyttade in. Jag måste erkänna att jag trivdes med att sitta där inne, det är lite ljusare där.

Historia presentation.


Jag bara ryser av ordet. Presentation, kan det finnas något värre man måste utsätta sig för i vardagen? Enligt mig, nej. Jag hatar det. Hur som helst så har jag presentationen imorrn, och jag är så sjukt nervös att jag inte vet var jag ska ta vägen. I vanliga fall så brukar jag kunna hålla mig ganska lugn enda fram till det stora ögonblicket. Men inte denna gång, nej. För denna gång kan jag inte min text, vet inte om jag fått med allt jag var tvungen att få med för att upprätthålla mitt betyg plus att det är hundra miljoner konstiga ord och en text på 1184 ord samtidigt som jag ska ha koll på Power Pointen och dess bytande av sida. Nej. Det är inte min grej. Men det är bara göra den och get over with. Måste ju göra den liksom, oavsett! Puss och godnatt! P.s. tack till Sanna som varit mitt pluggstöd under hela kvällen, hjälpt mig att formulera mig och sagt åt mig vad som verkat viktigt/oviktigt att ha med. Du hjälpte mig verkligen! Puss på dig.
 
Det här ska jag ha så roligt med att läsa egentligen inte läsa utan prata utifrån imorrn framför klassen. Kul kul kul. P.s. nr 2. Idag är det två veckor sedan jag såg min pojkvän och hans pals på Friends. Är det fortfarande okej att ha post concert depression?! Vill tillbaka!

Kalender


Det är basically såhär mitt liv ser ut. Kyrka, jobb, plugg, serier och fritid. Det lila är skola, vilket är mest och sen är jobb det röda. På den högra sidan kan man se hur många inlämmningar jag har kvar att göra. Ligger lite efter med just uppsatserna. Eller det är bara två som jag är försenad med. Men alla måste ju in... Haha! Lycka till, till mig själv!

22a maj 2013


Wasssuuuup? Idag har varit en skön dag för mig. Jag började efter lunch, då jag inte hade mina två första lektioner. Eller den första hade jag inte för att jag har redovisning imorrn. Och den andra så skrev jag ett övertygande mejl till min lärare om varför jag borde fått arbeta hemifrån. Skönt som fan. Sen hade jag bara ljudproduktion, vi jobbade på ganska bra även om vi pratade bort ganska mycket tid också! Men nu måste jag skriva min presentation som jag ska ha imorrn. Har bara stödord än så länge. Måste bygga ut detta. Den ska vara ca 10 minuter... Ångest. Puss
 
      
1. Dork tröjan från London (Primark) är på. // 2. Posa med en sked, aa varför inte? haha

Dålig dag.


Imorse vid sex vaknade jag upp och jag kunde knappt se någonting. Huvudet värkte och mitt rum kändes lika ljust som att titta rakt in i solen. Dålig dag. Migränen var här. Jag brukar få migrän om jag är stressad eller otroligt trött och eftersom jag har hundra projekt i skolan att avsluta och sen sov sämst inatt så vet jag inte riktigt vad jag förväntade mig. Men jag gick upp, drack en treo, tog en alvedon och gick tillbaka till sängen för att gå upp senast möjliga. Men inte ens då gick det. Jag såg knappt någonting alls. Så idag blev jag hemma. Jag låg i mitt mörka rum med sån där sovmask för ögonen, en kudde över huvudet för att få mörkast möjliga. Jag kunde inte somna om då huvudet värkte, men jag låg där till kl. 11. Sen klarade jag av att gå upp och äta frukost. Men nu har jag återgått till mitt rum. Vi får se om jag orkar plugga något. Puss
 
 
 
De här bilderna (tagna förra veckan) får representera dagens inlägg hahaha.

20 maj 2013


Ni får ursäkta. Men jag har en så sjukt stört stressig vecka nu. Jag vet att det handlar om prioritering. Jag menar det tar typ 10 minuter att slänga upp ett blogginlägg men jag har för det första glömt datorn hemma idag, och sen har jag inget kul att skriva om eftersom mitt liv basically cirkulerar runt plugg den här veckan. Framåt fredag kanske roligare inlägg, bilder etc kommer. Plus att jag får min lön i helgen vilket brukar betyda shoppingrundor (dålig vana) så framåt helgen kommer allt bli mycket bättre haha. 
 
Idag började jag dagen med naturkunskapsprov. Vi hade prov på sexualkunskap. Det är synd, för det är det roligaste ämnet inom naturkunskap men vi har bara haft det i typ 3 veckor. Vilket känns synd faktiskt. Men provet gick riktigt bra. Det var bara ett E-prov så det var inte särskilt svårt heller. Man måste dock skriva en uppsats för att kunna få bättre. Jag får börja på den imorrn, men just nu måste jag fokusera på svenska, entreprenörskap och historia (!!!!). Ikväll var jag i kyrkan. Och jag skulle inte äta något onyttigt hade jag lovat mig själv. Men kyrkan hade överträffat sig själva såklart och gjort rulltårta med grädde och jordgubbar. Vem kan säga nej till det när det står framför näsan på en i typ 2 timmar. Inte jag iallafall, sån karaktär har jag inte! Men nu ska jag plugga och sen sova. Puss
 
 
Asså lätt att jag tänker skylla på kyrkan för att jag inte är fit till sommarn. Måste ju skylla ifrån sig haha. Nej men det är svårt att stå emot detta! Det måste även ni förstå.

19e maj 2013 - söndag..


Aa, nu är helgen snart över igen. Jävla skit vad snabbt tiden ska gå.. Idag är det plugg som ligger högst upp på göra listan. Sen ska jag även försöka skriva klart min utvärdering med intervjun och klippa så mycket jag hinner. Men provet är prio 1 eftersom jag har det imorrn bitti.. 
 
Igår skulle jag sovit hos Ebba, men hon mådde inte jättebra och hennes familj skulle inte kolla på Eurovision så då sket vi i det. Det får bli nästa helg istället! Så igår åkte jag från pappsen, hem mot mamma och gick över till grannarna och åt middag, efterätt och kollade på esc. Supermysigt och roligt var det. Men när det var röstningsdags var det dags för oss att gå hem. Jag tyckte om danmarks låt hysfat mycket så den förtjänade väl att vinna. Gillade dock inte hur hon körde barfota, det är så Loreen.. Dock tycker jag även att Robin skulle förtjänat ännu mer poäng. Men men. Det var kul och underhållningen i pauserna var ju helt amazing! Puss
 
Jag igår. Ännu en bild på mig i dessa solglasögon. Förlåt, men har grov bildbrist!

"Next time I meet someone asking me where I’m from this is what I will show them."

 
 
 


1950's sunglasses


     
 
     
Såhär ser mina fina nya solglasögon från Urban Outfitters ut! Älskar de. Skitfina och jag älskar att de inte ser ut som alla mina hundra pilot eller Rayban utan är lite anorlunda från de andra i min samling. P.s. de är skitbra på att hålla mitt hår bort från ansiktet!

Nyduschad!


Asså jag har inte duschat håret på 3 dagar. Det är typ rekord. Jag försöker verkligen avvänja mitt hår vid tvättning varje jävla dag. Och det är svårt, håret är så sjukt flottigt redan efter första dagen. Men detta ska ju bli bättre efter ett tag och det kommer kännas värt det sen så jag ska stå ut. Men idag fick jag då duscha håret. Lovely. Det är alldeles mjukt, lent och rent! Haha, dock har jag inte min locktång här så jag får vänta med att locka till i eftermiddag eller kanske imorgon. Jag lockar faktiskt inte bara håret för att det ska hända något utan för att det ska se fräschare ut. Mitt hår blir inte lika flottigt eller ser lika tråkigt och platt ut om jag lockar det! Tips till er som också ska avvänja håret. Å andra sidan kanske vi inte har samma kvalitet på håret. Vad vet jag. Puss
 
     
Bild 1&2. Håret innan dusch. Usch. äckelpäckel hår. Plus gammalt smink i ansiktet, charmen i dessa bilder är otroligt låg.
 
     
 
     
3,4,5&6. Håret efter dusch. Fräscht, platt och lent. 

18e maj 2013


Godmorgon babes! Hoppas ni har vaknat på rätt sida idag och mår toppen. Idag är vädret lite tråkigt ute, men jag vaknade ändå upp glad och pigg. Idag måste jag göra lite plugg på dagen. Asså MÅSTE. Nu ska jag strax ta och äta frukost och sedan ta en dusch. Sen drar jag igång med plugget. Måste skriva klart en av uppsatserna idag. Det har jag lovat mig själv! För imorgon får gå till att klippa klart intervjun och skriva till historian! Plugghelg helt enkelt. Aja, det är inte så långt kvar nu, så det får vara okej! Puss
 
Haha, Ebba la upp den här på facebook! Tydligen var det här från första veckan i ettan!

17e maj 2013


Fatta stört. Det är redan 17e maj. SNART HAR JAG GÅTT UT TVÅAN! Hur är det möjligt? Jag har dock många projekt och uppsatser att lämna in innan dess.. men men.. Det är därför jag måste lägga ned lite tid på plugg i helgen, även om bara ordet plugg får mig att rysa. Jag vill bara slippa all den skiten! Kan det inte bara få vara klart nu? Jaja. Jag ska sluta klaga över skolan. Den har trots allt gett mig alla mina vänner förr och nu. Eller i princip iallafall. Idag har ju dock varit en underbar dag! Så sjukt soligt och varmt! Sol och värme gör mina dagar! 
 
Imorse gick jag upp sent, åt frukost och gjorde mig i ordning lite lätt innan jag drog till mamma och packade det sista och drog mot skolan. På tunnelbanan så ser jag dock Ulrik Munther! Jag ville verkligen be om en bild, men han såg så trött ut och det känns alltid som man kommer och förstör deras morgonar eller dagar när man ber om bild. Så jag sket i det. Borde gjort det dock.. Aja, kanske får en till chans någongång! Sen väl i skolan hade ju jag bara en lektion. Vi fick leka lekar idag med. Jag och Ebba valde dock att göra en sketch ur en scen och sedan spela upp den för klassen. Vi valde scenen där Jack och Rose (Titanic) ligger i vattnet och pratar precis innan Jack dör! Det gick fan asbra. Vi var grymma, tycker jag iallafall. Lite fniss emellan åt, men men. Det gick bra ändå! Sen drog jag till stan och umgicks med Jessica! Har inte träffat henne på ett tag nu (kanske några dagar, men det känns som en evighet) så det var jättemysigt! Jag fick med mig lite saker hem också. det var inte tänkt att det skulle bli så. Men men.. Så går det när jag har pengar på kortet!
 
 
Nya solglasögon från Urban Outfitters (ÄLSKAR DEN BUTIKEN!) 230kr
 
 
Läppskrubb med smak av mint! Underbar. Testade den första gången hos Jessi för längesedan och nu fick jag ett stort behov av att köpa en själv. Vill även ha Popcorn och Bubblegum! 89kr på Lush
 
Marc Jacobs designade cola burkar! Tycker de är sjukt snygga, asså jag vet inte och jag ska hitta den tredje! Dessutom vill jag ha glasflaskorna! Eftersom mitt namn inte finns att hitta på Cola flaskor/burkar så satsar jag på dessa istället! Detta var min shopping för dagen! Juste, köpte en shaving gel också! Men men. Den är inte lika rolig att visa upp här! Puss på er.

Myskväll.


Nu sitter jag i soffan hos pappa. Jag är helt död, kan bero på min hetsiga morgon imorse så jag längtar verkligen till att sova. Plus att min dator dör när som helst nu! Idag var en helt okej dag skolmässigt. Har knappt kunnat koncentrera mig, så arbetsmässigt, njae. Men vi lekte lekar på engelskan vilket gjorde det lätt och roligt! Efter skolan åkte jag helt död till jobbet och jobbade i två timmar innan jag tog bussen och gick hem. Patrik var snäll och stekte pannkakorna idag efter jobbet och det är typ min dag i en väldigt detaljrik beskrivning.... haha. Jag måste bara snabba mig på grund av att datorn dör! Kanske uppdaterar mer från andra datorn sen. Men än så länge får detta duga! Puss på er! Hörs av imorrn
 
     
 
     
Jag har gjort dessa gifs från en av mina videos. Det är därför de får hamna här. Bildbrist är andra anledningen! Lovar ska fixa bättre och finare bilder samt roligare inlägg imorrn! Men som ni kanske förstår drog Niall och Louis ett skämt. Jag älskar dessa (bland mina första gifs jag någonsin gjort)

Tack finisar!


Jag har helt glömt bort att tacka er alla för er hjälp! För någon vecka sedan så bad jag ju er både på bloggen och facebook att gå in och följa min spoitfy lista för en One Direction tävling. Och chockad blev jag när många faktiskt gjorde det. Tyvärr vann jag inte tävlingen, men jag är så sjukt tacksam över alla som ställde upp, trots att jag vet att många av er inte direkt gillar deras musik! Hur som helst så får ni sluta följa den nu om ni vill det men jag vill verkligen tacka så jättemycket!!
 
Tack finaste ni!

16e Maj 2013.


Heeelloo! Idag är det torsdag redan. Ikväll åker jag till min far. Imorse så hade jag satt klockan på kvart över sex, halv sju och kvart i sju, bara för att jag gick och la mig så sent så ville jag vara på den säkra sidan att jag verkligen vaknade. Men självklart gjorde jag inte det. Jag försov mig grovt. Och just tisdagar, onsdagar och torsdagar så har jag ganska pressat redan som det är på morgonen. Jag vaknade 7.17 på grund av att jag hörde mammas väckarklocka och jag skulle dra 20 över. Förstå min panik. Jag slängde mig upp ur sängen, slängde på mig kläder, smink och borstade håret och slängde ned allt i väskan och stack. Det tog mig typ 7 minuter att bli klar och jag hann med min tunnelbana även om jag behövde springa till den. Sen gjorde jag bort mig på tunnelbanan, hamnade på en seg med proppfull buss och orkar ingenting.. Så min morgon var inte den bästa. Får hoppas att resten av dagen blir bättre!
 
Jag och Jossan igår!! Photo Booth gör alla lektioner mycket roligare!

Shoooes.


Jag har sne gångstil. Asså jag går innåt med fötterna, så alla jävla skor jag köper blir ju helt förstörda. Även mina "fake" converse haha. Jag ska gå till en sån där doktor/fotspecialist och gjuta av mina fötter för att skaffa special inlägg till skor. Och därför kunde jag inte lägga för mycket pengar på nya skor innan jag gjort inläggen eftersom dessa förmodligen också kommer gå sönder under tiden. Så därför köpte jag (mamma var snäll och betalade) skor på H&M. Jag tyckte de var riktigt sköna dock, hyfsat snygga och värda priset. Dock är de mycket plattare än converse, så att gå för länge eller för långt i de är inte bekvämt. Men ett par everyday skor duger de verkligen som!
 
 
Här har ni de. Tror de kostade 299:- men är inte säker. De är faktiskt luftigare men det är negativt om det regnar.. Tro mig, det har jag märkt haha!

TUMBLAH.


Jag har fan blivit beroende vid denna site igen. Det var i början av min One Direction fas som jag ens skaffade en tumblr, och tack vare Ebba, som alltid. Denna besatthet av den siten höll i nästintill ett år, och sedan trappades detta ned. Jag har inte varit inne på den på säkert några veckor, förrän iförrgår då. Då kom begäret igen. Ebba skickade lite roliga Tumblr posts och då var vi tillbaka igen. Hur som helst så är jag verkligen addicted. Lärde mig idag, både tack vare YouTube och Ebba hur man gör gifs och sen hjälpte Ebba mig igår att ändra min design lite. Jag är mycket bättre på blogg än Tumblr.. Hehe. Men om ni inte har tumblr så tycker jag man ska ge det en chans, det är fan en underbar sida med världens härligaste människor!!
 
Här kan ni se min Tumblr. Jag har dock inte orkat fixa den ännu bättre, för försöker fortfarande fixa min blogg hehe. Men det går ju sådär. Så jag gav upp (tillfälligt) och gjorde lite gifs istället!

Jooobbbaaaa.


Nu är det fan slutklämmen i skolan. De sista projekten i alla ämnen för att snart är det äntligen slut. Detta gör dock att man vill prestera på de allra sista projekten. Men jag ligger just som det är nu efter med typ 1 projekt. Så det gör att börja på ett nytt känns som en dålig idé. Samtidigt som jag ändå har jobb många eftermiddagar. Så det blir inte mycket plugg gjort där heller. Men jag måste säga att hela det här året har jag fan varit pissig med planering och framförhållning. Så det kan också bero på det. Men snart ska jag dra till jobbet i två timmar och sen när jag kommer hem igen måste jag plugga lite. Förhoppningsvis så blir det faktiskt något gjort också.. Haha!
 
     
 
     
Lite fina bilder från dagens sista lektion haha!

15e maj 2013.


Halli-Hallå! Idag är det onsdag. Snart är helgen äntligen här igen. Men vet ni vad? Det var precis en vecka sedan jag skulle se killarna igen.. 7 dagar sen, helt sjukt! Saknar det så mycket. Saknar känslan att verkligen se fram emot något, iofs har jag att Jennifer kommer hem och sommarlovet börjar snart. Det är 14 skoldagar kvar, och 20 dagar kvar i helhet innan mitt älskade sommarlov kommer. Vilket kommer komma välbehövligt, jag är så sjukt trött på skolan.. Men det blir väl så. Jag hoppas ni får en toppendag dock! Mitt humör är ganska bra idag, jag är hyfsat pigg och det är fint väder ute, vilket gör allt bättre!
 
   
Det här är två gifs som Ebba gjort från en av mina videos. Det är helt sjukt, kolla! Han kollar rakt in i kameran!
P.s. förlåt för allt 1D spam, men jag är lite mitt i min lilla fangirling period efter konserten haha! Plus att jag inte har mycket annat roligt att blogga om hehe!

14e maj 2013


Hej bloggisen. Tyvärr har det inte blivit någon bloggning idag, på grund av att jag har haft så mycket att göra. Först hade jag nationella i engelska imorse. Vi hade både hör och läs förståelse. Usch, de två är nog de jag avskyr mest. För hör så blir det assvårt om man missar precis det de ber om... Och läs, aa där tror jag alltid att det går bra och sen får jag G/E i det, max. Haha, så njae inte toppen början på dagen, men skönt att vara av med! Plus att mina andra två lektioner ställdes in efter nationella så jag fick gå hem!! Dock skulle jag jobba på eftermiddagen så jag tog bara två timmar slappandes hemma innan jag åkte till jobbet. Men precis när jag kommer till Skäris så åker min buss, då var det ju bara vänta en halvtimme till nästa. Men det var okej eftersom det var soligt ute. Jag jobbade i tre timmar, kom hem gick ut på en halvtimme PW med mamma och åt middag. Sen har jag bara kollat på en skräckfilm med mamma och Patrik! Nu är det dags för mig att sova! Puss
 
Bjuder på denna bild som godnatt bild. Tagen nyss. P.s. jag bröt av en till nagel idag. Gör svinont. Ska ta bort gelen imorrn och ta på stärkande lack plus nagellack! Puss

One Direction - Take Me Home Tour.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cred till Ebba som tog denna bild!
 
 
 
 
 
 
 
 
Det här är långt ifrån alla bilder jag tog den kvällen. Men jag kan ju inte lägga upp typ 300 bilder här! Så jag har valt ut några att lägga ut nu. Kanske gör en till bildbomb senare! Vissa är lite suddiga, men det är fan inte lätt att fota 5st duracellkaniner samtidigt som man vill njuta och ta in konserten live också! Hur som helst är jag skitnöjd med bilderna! Puss på er, hoppas ni gillar bilderna också!

One Direction, Friends Arena.


Åh älskade One Direction, de gör mig lycklig och sedan blir jag deppig över det i flera dagar. Det är därför jag inte uppdaterat min blogg med bildbomb för att jag inte velat kolla för mycket på bilderna. Jag har blivit så ledsen. Men nu när Ebba förmodligen kommer lägga ut de flesta på Tumblr och så vidare så känner jag att det är dags att lägga ut de här!
Först får ni en av videosarna! Lägger ut alla bilder i eget/egna inlägg! Puss

13e maj 2013.


Idag är det min kusin Dennis födelsedag! Grattis på honom. Idag har jag superdepp över One Direction.. Saknar de som fan! Idag kommer mina bilder jag tog från konserten upp! Jag hoppas ni gillar de. Har lagt ut någon på twitter och Ebba tror jag har börjat lägga ut de på Tumblr. Men aja, ni kanske ser min bild över nätet någonstans och inte bara härifrån! haha! Puss och kram
 
A little preview av bilderna! Kolla vilken fin bild! Älskade Niall och Liam! Vänta bara på resten av bilderna!

1 år!


Ja, det är sant mina kära vänner. Idag är det exakt ett år sedan jag träffade och lärde känna min älskade fina vän Sanna! Det var exakt ett år sedan jag stod utanför studion, först i jeans och en fin topp och avslutade kvällen med jeans, mjukisar, topp, tjocktröja x 2, jacka och två filtar och väntade utanför killarnas studio för att se en glimpt av mina älskade boys. Det var även ett år sedan jag lärde känna Calle och Mr. J. Fast jag måste ju säga att Sanna varit bättre på att höra av sig haha. Grattis på ett årsdagen babey! Vi har känt varandra 1 år, men kommer känna varandra många till! Shxt ix lifd utan dig?! Puss på dig bästaaaa!

          
 
          
 
          
 
          
 
          
 
          
 
          
Många minnen med dig! Och kommer bli ännu fler! Älskar dig fina du!     

FIT FOR FIGHT.


Ja, nu kommer den årliga ångesten. Nedräkningen som man älskar mer än hatar. Sommaren är snart här. Men jag är inte fit for fight än. Så nu är det verkligen dags att ta tag i skiten. Så det var därför jag även idag tränade. Jag tog ett halvtimmes tufft aerobics pass. Jag höll på att dö och svettades ihjäl men fan vad bra man mår efter. Jag kände mig duktig och fräsch. Nu ska jag försöka upprätthålla träningen. Motion minst en gång per dag! 4 veckor nu ju. Puss och kram!
 
     
 
     
Alla fyra är efter passet. Rödsprängd i ansiktet och svettig i både håret, kropp och face. Haha! Snygg man kan vara.

Ny jacka!


Idag när jag och mamma skulle åka till mitt jobb för att handla lite hundgrejer så stannade vi även förbi H&M och kappahl. På Kappahl hittade jag en så sjukt cool och fin jeans jacka. Jag hittade den på, jag tror det heter XLNT. Det är från storlek 44 och uppåt. Vilket egentligen är för stort. Men jag gillade färgen så sjukt mycket att det inte fick spela någon roll. Plus att nu får jag plats med en tjocktröja under vilket bara är bra. Så det spelade ingen roll. Jag tog dock i strl. 44 för den fick ju inte vara alldeles för stor heller. Men jag är typ kär i den. Åh! Den är typ laxfärgad. Hatar lax, men älskar färgen!
 
1. Här har ni den. Lite konstigt ljus men aa!
 
      
2. Mongohand.. // 3. Ett till armband jag köpte igår. Det var så simpelt men vackert!

Söndags ångest och depression.


Jag är så sjukt trött på skolan. Mina söndagar består av plugg och depression inför en vecka skola. Det är så mycket jag avskyr med skolan. Jag lever livet förövrigt. Har kul och njuter verkligen av att vara ung och 17. Slippa ansvar, kunna shoppa upp hela min lön, festa hela helger eller bara ha film myskväll hos vänner. Så varför måste veckor även bestå av ansvar och plugg? Jag föredrar att jobba över skola. Så varför har jag ett helt år kvar? Jag tycker inte jag lär mig ett piss och jag har valt helt fel linje. Jag tycker ämnena är oinspirerande och tråkiga så vad tjänar det till?... Det är så jag känner. Hur som helst har jag räknat ut att det endast är 16 skoldagar kvar och 23 dagar i helhet. Så det är bara räkna ned dagarna och tänka att det äntligen snart är över för iallafall tio veckor.
 
Igår kväll kl. 23 så går jag in i vardagsrummet och sa till mamma hur uttråkad jag var. Och hon var helt chockad, ba' Du är typ aldrig uttråkad. Och jag håller med henne, det är jag väldigt sällan. Så det var sjukt jobbigt. Så då föreslog hon att jag skulle göra ett Core-pass efter vår träningsDVD och det gjorde jag. Fyfan va tungt det var. Svetten rinnde och mina magmuskler höll på att dö. Men det var så jävla härligt efter! Framförallt eftersom jag ätit tårta bara några timmar tidigare, eftersom vi firat mina fina kusiner! Men nu måste jag fan ta och plugga, städa och dö. Puss och kram. P.s. Jag har inte glömt att smälla upp alla mina One Direction bilder jag tog på konserten. Jag har bara inte orkat. För så fort jag kollar på de blir jag så sjukt deppig att det är över. Men de kommer sen få pryda min blogg. Förmodligen världens bildbomb med hur många bilder som helst haha! Synd för er som inte bryr er om de och kul för er andra!
 
Såhär ligger min katt i min säng. Han är jävligt busig idag och sjukt konstig! Haha älskar min bäbis.

Trogen läsare!


Igår var jag hos Jessi. Jag hade helt glömt/inte fått veta att det var fredagen vi bestämde att vi skulle ses och umgås hemma hos henne. Så det blev lite stressigt precis innan jag skulle gå. Hade ätit middag hemma, men åt lite till när jag kom dit... Hehe. Åt även efterätt, äckligt god! Jessi är så sjukt grym på att baka och laga mat, imponerad är jag verkligen! Vi umgicks ett tag innan Hannes, Andreas, Filip och Cornelia kom dit! Jag fick även veta att Cornelia var en trogen läsare av min blogg, och efter att vi druckit lite så blev vi så fnittriga att vi låtsades att hon verkligen var ett fan. Jag hade först tänkt att gå igenom med idén att hon var mitt största fan, vilket hon förmodligen faktiskt är haha! Men så blev det inte! Dock hade vi så jävla kul och jag blev skitglad när hon sa att hon gillade min blogg och var en trogen läsare. När folk säger sånt så blir jag så inspirerad att fortsätta blogga! Jag gör det ju inte bara för min skull utan hoppas även att folk ska gilla att klicka in på den! Så tack fina Cornelia för den kommentaren!
 
     
1. Vi tog till och med en typisk fanbild bild! Så kul hade vi! // 2. Vi satte oss sedan i soffan och tog mer normala bilder hehe. Men fan va roligt det var! Puss på er alla som var hos Jessi igår! I had a blast.

Snö of Sweden


     
 
 
  
Detta armband köpte jag idag när jag var med Madde. Vi gick runt och kollade efter smycken till min kusin osv. Och då hittade jag det här fina inne på Smycka. Det är från Snö of Sweden och kostade endast 249kr. Jag älskar den! Supersilvrig och glansigt!

One Direction konsert!


Vi begav oss från Slussen till T-centralen. Redan på tunnelbanan såg man tjejer överallt som antingen hade One Direction tröjor eller typ "I <3 Niall" skrivet i pannan eller på armarna. Det var svårt att gå miste om vilka som skulle dit. Men åh andra sidan, än en gång var det inte så många i vår egen ålder. Vi tar pendeln från TC till Solna där man sedan fick gå en liten bit för att komma till Friends. På vägen träffade jag på Alva och Mickan från kyrkan. De jobbade med att sälja öronproppar. (Om jag skulle beskriva allt innan, under och efter konserten i detalj så skulle detta vara de längsta inlägget man någonsin kan tänka sig. Och mina ord kan aldrig förklara hur lycklig jag var eller hur perfekt konserten var så därför blir det inte så utförligt. För typ ingen kan förstå det jag känner/kände ändå). Vi köade för att ens komma in, även om vi redan hade bestämda platser. Jag lyckades övertala tjejen som visiterade mig och kollade i min väska att min kompaktkamera inte räknades som system och att jag borde få ha den. SÅ JÄVLA BRA! Vi hade egentligen en biljett på rad 15 och alla andra på rad sju, men lyckades lura vakterna och tränga oss in där alla fem. Dock blev det först lite problem för några orkade typ inte dela stol och då fick jag och en kille lite problem, så vi handlade vatten och stod vid baren till konserten började istället. Konserten var det bästa jag varit med om. Mina män och framförallt min pojkvän stod på scenen bara några meter ifrån mig. Jag såg exakt hur de rörde ögonen. Så sjukt störd känsla att stå så nära scenen! Sen när killarna åkte över oss så fick jag i loppet av en kanske max två sekunder ögonkontakt med Niall då han åkte precis över mig och killen bredvid mig skrek på honom. Jag blev så läskigt lugn och varm i kroppen av hans blick så jag vet inte vad. Störd känsla hehe. (<-- Fangirl or what?!) Jag brukar tycka det är töntigt när människor säger han vinkade till mig eller han kollade på mig osv. Men just ögonkontakten så känner man ju verkligen en speciell känsla. Och känslan var störd! Och jag fick världens finaste bilder och videos på mina män och det var en av de bästa kvällar jag någonsin haft! Väl efter konserten så gick vi ut. Jag ringde mamma som spammat sönder min mobil och frågat var jag var och om konserten var slut, och nästan skrek i telefon då, trots öronproppar, min hörsel typ var borta. Hon frågade om jag var full och jag skrek "AA, FULL AV KÄRLEK!". Förmodligen en av de mest töntiga och roliga kommentarer jag någonsin sagt ärligt och spontant. Vi drog oss direkt till Hilton och avslutade världens bästaste kväll i världens underbaraste sängar med världens finaste utsikt över världens finaste stad. Puss
 
     
1. Ebba och jag satte våra tuggummin som snus då vi var uttråkade i kön.. // 2. Sanna och Ebba precis innan vi ska sova på Hilton!
 
     
3. När jag precis blivit klar inför konsert. // 4. När jag precis kommit ut ur dusch och fönat håret!
 
     
5. Jag och två kompisar! // 6. Jag efter konserten när jag ligger i sängen och Snapchattar med Madde!
 
7. Förbandet som bestod av Camryn och hennes gäng. Helt okej. De var bättre i Sverige än i London. Men 5SOS är bättre! Mycket bättre!
 
8. Killarna! Tagen med iPhone. FATTA NÄRA JAG STOD!
 
9. Vår vackra utsikt (min vackra utsikt, då jag låg precis vid fönstret!)
 
10. Jag i sängen. Ljuset kommer från Hilton's skylt precis utanför haha! Jag låg sådär och kollade ut på utsikten i säkert nästan en timme innan jag ville sova! Så galet vackert!

Onsdag den 8e maj.


Aaa detta var den dagen jag hade väntat på så länge. Enda sedan november (vilket iofs inte var lika länge som jag väntat på london konserten, men vi hade bättre biljetter på den här så..) Jag vaknade upp med ont i huvudet och feber. Men hade bestämt mig att gå till skolan. För "var jag frisk nog för konsert, då är jag frisk nog för skola". Väl i skolan så jobbade jag på hyfsat bra på historian men sen blev vår webblektion inte av. Minns inte varför. Så vi satt i solen och tog det lugnt, men min feber blev bara värre och värre. Så så fort vi hade ätit lunch (vilket jag inte gjorde då jag glömt mitt lunchkort) så drog jag hem och sov i några timmar, fram till klockan halv tre. Då drog jag mig mot stan in till Hilton där Sanna stod i lobbyn och väntade på mig. Vi fick ett rum på andra våningen allra längst åt vänster! Superfin utsikt, och världens lyxigaste rum. Direkt vi kom upp så hoppade vi alla, i olika omgångar, in i duschen som hade munstycken på olika ställen så man blev aldrig kall! Superhärlig dusch. Och att sen få kliva ur duschen och slänga på sig en Hilton morgonrock och Hilton tofflor var mysigt på den högsta möjliga nivån haha! Vi pumpade One Direction musik högt ur datorns högtalare och gjorde oss i ordning för konserten. Smink, klädombyten och fixa håret stod på listan. Och när det väl var fixat så drog vi mot Solna! 
 
     
1. Jag håller på att lägga concealer i ansiktet och Sanna tittar fram! Haha. // 2. Jag visar min kära mamma mig själv och pyttelite av vårt rum på Hilton!
 
     
Dessa är tagna från tjejernas instagrams!

Firande av flytt!


Idag (igår, klockan är ju efter tolv) fick jag veta att Tobbe sålt sin lägenhet och ska flytta in här. Och vi alla vet vad det betyder?! NYTT RUM. Jag kommer från och med flytten äga det största rummet i huset. För de vill slå ihop mitt och matsalen till ett stort rum istället. Och det gör mig ingenting! Vi firade med att dricka champagne. Personligen drack jag lite för mycket då det började snurra i mitt huvud.. Hade inte ätit på hela dagen heller, vilket bidrog till det. Men nu mår jag bra! Har spenderat kvällen med några av världens underbaraste människor. Berättar mer om detta imorrn! P.s. jag har inte glömt att jag ska berätta om One Direction och Hilton, tro mig. Det är allt jag tänker på 24/7. Men jag har så svårt att få ned orden på bloggen. Så jag försöker igen imorrn. Morgondagen kommer börja med två halvtimmes pass tror jag! Puss och kram
 
 
Mamma hade köpt jättefina rosor till Tobbe också. Hade inga andra bilder! Men iallafall passade dessa till textens innehåll, vilket inte alltid händer. 

Quick Update.


Hej bejbs! Nu sitter jag hemma i min säng. Sen igår har jag gjort och upplevt så mycket. Men hinner inte skriva om det nu! Måste verkligen ta och slagga nu. Ska jobba imorrn! Money making is important, eftersom att jag spenderar pengar så bra! Jag ska berätta allt om Hilton, One Direction, mina vänner, rensning i hus och chillande hos kompisar imorrn! Hänt sjukt mycket på så lite tid. Men drar flera inlägg om det imorrn, efter eller innan jobbet! Tack för att ni kollat in min blogg igår och idag. Jag ska uppdatera bättre igen. Har bara varit så sjukt inne i allt annat haha! Puss på er finisar!!
 
Bild är från igår, innan konserten, på Hilton! #MinSåSjuktStörtLångaTungaPåBildIgenHehe.. 

30 facts about me.


Kör en liten snabb fakta runda. Med 30 saker om mig. Förmodligen vet de flesta av er redan allt om mig. Men nu får ni det utskrivet på en lista. Bilden är från 2011, när jag var på skidresa med pappa, Patrik, Nicole och hennes son Rasmus!
 
 
 
1. Jag har skilda föräldrar, men de har jättebra kontakt så min familj känns inte splittrad.
 
2. Jag har alltid haft katter. Jag hade en katt som var döv, men dog när jag var liten och sen hade jag Jazzas och nu Nisse. Jag har även haft en kanin och nu har jag två hundar också.
 
3. Jag har varit aktiv i kyrkan sen jag bestämde mig för att konfirmeras. Nu är jag ledare i ungefär 1-2 läger/konfirmandgrupper per år. Och spenderar nästan alla måndagskvällar i min älskade kyrka.
 
4. Jag har varit ledare på sammanlagt (med sommarlägret som inträffar i juni) 3 sommarläger, 1 äventyr och 1 Assisi. Så allt som allt 5 st.
 
5. Jag har en extrem rädsla för höjder (vilket kom först när jag gick i 5:an), Clowner (vilket jag alltid varit. Ända sen jag såg den första clownen..), spindlar och att flyga. Jag tycker dock att spindlar och clowner är de värsta av de fyra.
 
6. Jag gick i samma skola i 10 år men när jag slutade kändes det fortfarande som lite mindre än hälften var främlingar. Kunde inte allas namn...
 
7. Jag älskar att resa och har varit i många olika länder, framförallt i Europa. Men mina favoritresor är Grekland (ö-luffning 2ggr), London, Thailand och USA.
 
8. Jag har ganska många bra vänner. Och har ett par som är mina allra bästa. Jennifer, Ebba, Madde & Jessi är nog de jag är närmast. Men sen måste jag även säga att Mia i kyrkan är någon jag verkligen kan prata om allt mellan himmel och jord med. Så jag räknar även henne som en av de närmre vännerna. 
 
9. Jag älskar att baka, men har inte gjort det på länge då jag är en riktig gottegris och bara äter upp det jag precis gjort..
 
10. Mitt rum är mestadels stökigt, men om jag väl bestämmer mig för att städa det, då blir det verkligen det renaste ett rum kan bli. 
 
11. 100% av möblerna i mitt rum hos mamma är från IKEA, förutom sängen som är min mammas gamla!
 
12. Min familj betyder mest för mig. Jag kan prata med de om vad som helst och de ställer alltid upp för mig. Jag har även min mormor och morfar som bor en våning över mig. Vilket jag personligen älskar, för tror aldrig jag hade varit lika nära de annars.
 
13. Jag blir nästan aldrig kall. Framförallt inte om händerna. De är alltid riktigt varma, förutom om jag har en förkylning eller om jag lekt med snö. Förövrigt är de ständigt "ljumna"
 
14. Jag är väldigt bra på att skjuta upp saker som läxor. Men när jag väl sedan gör dem, ofta under panik, så gör jag de oftast med bra resultat.
 
15. För att fortsätta på föregående punkt. Jag är usel på planering. Men planerar in typ 100 olika grejer vilket gör att en smidig planering skulle behövas. Oftast slutar det med att jag får det asstressigt istället. T.ex. som då jag både har skola, jobb, kyrka och träning. Bara för jag glömt vilken dag allt var. Då blir det stressigt!
 
16. När jag var liten kunde jag framkalla kräkningar. Jag gjorde det om jag ogillade maten och inte ville äta upp eller om jag ville stanna hemma från en friluftsdag. 
 
17. Jag är mörkrädd.
 
18. Jag avskyr all mat som kommer från havet med ett ansikte. Som jag brukar säga. Men i detta räknas även ostron. Usch..
 
19. Jag var i Frankrike och bodde i en fransk värdfamilj i en vecka med min skola. Det var verkligen något coolt att uppleva, men kunde vara riktigt jobbigt också då jag kände mig så borta och var dålig på det franska språket. 
 
20. Jag är jättedålig på att åka skridskor och skidor, men brukar ändå göra båda sporterna minst en gång per år. Trots att jag är sämst i både isrinken och backen.
 
21. Jag har de största sovrummen som mina rum både hemma hos mamma och pappa. Vilket gjort att Patrik alltid fått det mindre. Han har dock varit riktigt snäll och låtit det vara så. Jag hade inte fått plats i de små..
 
22. Jag byter kändiscrush väldigt ofta, men har alltid en eller två som lyckas hålla sig kvar hela tiden.
 
23. Jag älskar att ha film/serie dagar med min familj. Framförallt söndagar brukade vi förr dedikera till att plöja igenom flera avsnitt av våra favoritserier. Och jag själv är en extrem serie och film människa. Kan inte få nog av det.
 
24. Jag har en jävla vinnarskalle. Men hatar sporter då allt blir för seriöst. Jag har gått på de flesta sporter men alltid slutat då jag tycker det blivit för seriöst och för lite kul. Det är även därför jag aldrig började tävla i bowling trots att jag blev erbjuden en plats i djurgården. För varje gång det har blivit för stor press när det gäller en sport, och det roliga försvinner så har det förstört sporten för mig i huvudtaget.
 
25. Antingen sparar jag alla pengar jag får, eller spenderar allt. Det finns inget däremellan. Och detta varierar från månad till månad. 
 
26. Jag har ett tandsmycke. Jag skaffade mitt första, vilket var en lila diamant, när jag var 6 år. Men tappade den tanden redan någon månad efter jag satt dit den. Så jag skaffade en ny "vit/vanlig" diamant och satte den på vänster sida så fort mina tänder växt ut igen. Den jag har nu har jag haft sen jag var 8 år. 
 
27. Jag tröttnar extremt snabbt på mobiler. Jag har haft sammanlagt 13 mobiler. Anledning är att jag antingen tröttnat eller att de gått sönder. Men min iPhone är den enda mobilen jag inte tröttnat alls på.
 
28. Jag älskar att läsa böcker, men gör det nästan aldrig förutom just utomlands. Att ligga på stranden och läsa en bok eller att läsa så fort man duschat efter man varit på stranden är något jag gör ständigt när jag är utomlands. Då plöjer jag säkert igenom 3-4 tjocka böcker per vecka. 
 
29. Jag har skrivit dagbok i flera år. Det finns självklart perioder där jag knappt skriver, och perioder där jag skriver hela tiden. Men jag har alltid en dagbok redo. Och har alltid en ny dagbok redo så fort den andra håller på att ta slut.
 
30. Jag älskar att spela TV-spel och det har jag alltid gjort. Jag tycker det är mycket roligare än något datorspel, nintendo DS spel eller sällskapsspel. Jag spenderar gärna några dagar på ett lov och spelar Wii/GameCube eller Playstation och försöker klara ut ett spel tillsammans med min bror.
 
Så. Där har ni. 30 saker ni kanske eller kanske inte visste om mig. Jag tyckte det var ganska kul att tänka igenom de här. Och det finns såklart hundra saker mer att berätta men det orkar jag inte nu. Hoppas det känns som ni känner mig ännu ännu bättre nu!! Puss

Min bebis!


 
Nisseee. Han tycker verkligen inte om att bli fotad. Men idag när solen strålade på honom så kunde jag inte låta bli. Men ni kan ju se att han ser inte så nöjd ut.. Min fina Nisse är snart 11 år. Han fyller år den 10e augusti och då blir han 11. Han ser fortfarande väldigt mycket ut som en kattunge, därför kan det vara så sjukt svårt att inse hur gammal han faktiskt är! Jag älskar dig min lilla bebis!

I'm obsessed - San Fransisco says hello!


 

7e maj 2013


Morning! Idag vill jag börja med att säga ett öppet grattis på 18 års-dagen till världens bästaste kusin! Jag hoppas du får en toppendag Therese!! Sen det andra jag vill säga är att jag fortfarande är hemma med feber. Har knappt sovit alls inatt på grund av hög feber och att jag kallsvettas. Men nu börjar det bli bättre. Känns som om det går åt rätt håll. Att det värsta är över, och det är det jag ber för också, skulle inte klara eller vilja ha feber på One Direction konserten som är imorrn. Ikväll kommer Sanna och sover här. Jag har ju lovat att hon kan bo hos mig! Förutom det ska jag vila och försöka redigera mitt radioprogram lite om jag orkar. Puss på er! Hoppas ni mår bättre än jag!
 
I brist på bilder eftersom det inte finns så mycket att fota nu när man är sjuk så får ni en bild på mig sommaren 2011 i Thailand. Vi var uppe vid "The Big Buddha" och där fick man varken visa knän eller axlar så jag kläddes på med en sjal som kjol och en sjal över axlarna haha! 

Ulrik Munther - 3/5 - 2013 @ Gröna Lund


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dessa är några av mina fina bilder jag tog på Ulriks konsert! Är supernöjd. En grej jag verkligen älskar med att just fota på konserter är att det behövs inte så mycket för att få en bra bild. Ljuset är coolt i sig självt och en artist som sjunger är liksom vackert och fint redan som det är. Dock var det svårt att få en bra bild på Ulrik då och då, för att han rörde på sig så sjukt mycket. Vilket gjorde framträdandet bättre live, men svårare att fånga på bild. Men dessa bilder är iallafall några av mina favoriter! Jag måste ju ändå säga att jag har typ världens bästa kamera för att just fota konserter!

Sjukling.


Hej bloggen. Inatt har jag sovit pissigt för att jag har haft sån feber och huvudvärk så det går inte. Ändå så vaknade jag "pigg" kl. 5 på morgonen och kunde inte somna om. Men allt jag ville var ju att sova bort febern.. Jag somnade någonstans vid 7 igen och sov till kvart i tio. Sen dess har jag i princip legat i mitt mörka rum och försökt vila och hålla mig så långt borta från ljus som möjligt. Det är en riktigt tråkig dag och jobbig. Men förhoppningsvis blir det bättre till imorrn. Det blir tyvärr dock ingen kyrka för mig ikväll.. Vilket är extremt tråkigt. Lovar att uppdatera bloggen mer och roligare så fort jag mår bättre. Puss
 
     
 
     
Bilderna är från Snapchat från i lördags!

Söndag.


Hej. Jag har varit i kyrkan hela dagen idag typ. Eller aa, jag kom hem strax efter fyra. Men jag har haft sån extrem huvudvärk och nästintill feber hela kvällen. Så har verkligen inte orkat uppdatera bloggen. Nu ska jag sova bort febern. Så vi hörs av imorrn, då jag berättar mer om min dag idag! Pussss
 
Bild är från någongång den här veckan. Tror det var i tisdags?!

Godnatt finaste värld.


Nu är det fan i mej dags att sova! Ska ju vara i kyrkan redan så tidigt som kl. 10 imorrn bitti. Så att vara vaken sent nu är bara en korkad idé. Jag har nybäddad säng, och det finns fan inget som kan få en att sova så bra som ny bytta lakan! Puss och kram!

Bilder är på min nybäddade säng och mina söta lakan. Samt en snapchat bild tagen nyss, hehe.


Bästaaa


Hej babes. Hur är det med er? Jag mår skitbra. Har haft en underbar helg än så länge och tycker verkligen att ju närmre man kommer sommarn desto mer gör man på både dagarna och kvällarna. Det är så sjukt underbart! Idag var jag på hockey med världens underbaraste klassisar. Det var supermysigt och en rolig upplevelse. Matchen var sådär, älskade att Kanada vann, eftersom att det ändå var laget jag hejade på. Direkt efter hockeyn så spontan drog jag hem till Madde och umgicks. Vi gick en promenad och sedan handlade vi thai som vi åt framför American Pie Reunion och hade supermysigt! Efter en stund drog vi hem till mig istället och satt här hemma, lyssnade på musik, kollade på mina bilder från Ulriks konsert på Grönan etc. Superbra dag och underbar kväll!! Hoppas ni haft en grym lördag också!
 
     
Jag hoppas det är okej för dig Jossan att jag tog din bild från instagram! Men var ju tvungen att visa vilka jag hängde med idag och jag märkte att jag inte tagit några bilder själv!
     
Jag gör konstigaste minen på sista bilden. Men aja! Haha Ebbis 

4e maj 2013


Godmorgon alla fina! Just nu sitter jag i soffan med Ebba. Vi äter frukost och kollar på TV! Senare i eftermiddag ska ju vi på hockey. VM match, Kanada mot Danmark! Tagga för fan! Jag är astaggad, det ska bli sjukt kul! Innan måste jag duscha och göra mig i ordning. Vi ska även hinna måla våra ansikten med ansiktsmålning. Nu ska jag kolla på film! Hörs sen! Puss och kram

Bild är från Ebbas instagram. De är tagna igår!


Grönan!


Idag var jag på grönan med Ebbiis! Vi kom dit lite efter fyra och väntade för att få bra platser längst fram. Platserna var fett värda, framförallt eftersom jag hade med mig min superbra konsert kamera! Bilderna blev fin fina! Lägger upp några av de här imorrn!! Det var skitkallt att vänta på att konserten skulle börja dock. Men det var Ulrik fan värd! Han var ännu bättre live, vilket jag tycker borde vara nästan omöjligt eftersom hans musik är grym på skiva också! Älskar låtarna "Crash test dummy" och "Requiem" mest! Ska lätt köpa hela hans skiva. Har lyssnat sönder den på Spotify. Hade en toppendag, hoppas ni också haft det!! Puss ❤


Ledig!


Idag är ju jag ledig. Hur skönt som helst. Dock så satte jag inte klocka, för det gör man ju inte så ofta när man är ledig. Men det gjorde att jag råkade sova ända till 11.50. Så då har hela dagen redan typ gått. Men hur som helst så gick jag upp, åt frukost och kollade tre avsnitt av serien Girls. Asså jag älskar den serien. Började kolla på den först idag, för alla har pratat om den. Men jag tycker det är en extremt härlig serie. Långt ifrån alla andra man ser varje dag. Rekommenderar den starkt! Hur som helst så har jag precis kommit ut ur duschen. Jag ska göra mig i ordning och sedan gå ut med hunden innan jag drar till Grönan med Ebbiis! Vi ska se Ulrik Munther. Vet inte, jag älskar hans nya skiva! Den är fan skitnice. Kan dock bara typ två av låtarna utantill. Men det blir nog nice ändå. Förhoppningsvis är det en nice konsert och inte en där det blir tryckvågor, dock brukar det bli så bland hormonella tjejer. Ser jag någon av er där? Hehe. Nu måste jag dock snabba mig. Ska ju strax dra! Puss på er!
 
Bild från instagram. Åt detta för några kvällar sen. Nu är våren äntligen här! It's been long over due. 

Förmodligen för mycket att be om.


Förlåt fina älskade underbaraste vackraste (ja, jag fjäskar.. men det betyder inte att det inte är sant!) läsare. Vill ni göra mig den största tjänsten någonsin och följa denna spotify lista?! Jag ber er verkligen. Det är en tävling. Ni behöver bara följa den fram till den 7e maj. Sen kan ni ta bort den om ni vill. Förmodligen gör även jag det! Men snälla! Det skulle betyda världen för mig om ni orkar göra mig den tjänsten. Och jag ska inte uppdatera den så ni behöver inte få massa mejl eller notifications om det! Pls.. Puss på er!

Förkyld.


Jag har verkligen åkt på en förkylning. Har så sjukt störd huvudvärk, är snuvig och har superont i halsen. Plus att jag har mensvärk. Ingen toppenkombination, får väl bara vara lycklig över att jag inte har migrän. Jag jobbade i 2 timmar på kvällen sedan kom pappa och hämtade mig. Min älskade pappa. Han berättade att han och Nicole bokat en resa till Thailand i sommar. De åker så att de tyvärr missar min 18-årsdag men därför får de kompensera med en riktigt fin present! Hehe..
 
Tänkte även ta upp att Anders (min bonuspappa) bästa kompis har dött. Vila i frid Magnus. Vi saknar dig och hoppas att du har det bra i himlen med Anders. Önskar bara att du hade stannat. Att du skulle pratat med oss. Men du har det kanske bättre nu. Jag hoppas det iallafall. Hälsa Anders från mig och hälsa att jag fortfarande saknar honom varje dag. Puss på er två! 
 
     
Ni ser ju hur kul jag hade i slutet av svenska lektionen. Blev lite trött. Texten på min hand var förresten repliker haha!

La la la - nu är det helg!


Japp, ni läste rätt! Nu är det helg för mig. Jag har inga lektioner imorgon så jag får ledigt medan några andra klassisar får ha det tråk i skolan. Skadeglädje på hög nivå. Jag är sjukt trött och vet inte vad jag ska göra. Har huvudvärk och orkar ingenting.. Skulle egentligen bara vilja ligga i sängen. Men måste dra och jobba några timmar så det får skjutas upp till ikväll. Men fett värt med jobb ändå. Även om jag precis för stunden tycker det är lite trist. Idag har varit en dag där humöret och känslorna har gått upp och ned. Uppdatering om det kommer senare!
 
     
Asså, jag vet inte. Dessa bilder har ingenting med någonting att göra. Förutom att jag drack Pepsi Max när jag kom hem. Men har blivit beroende med appen Line Camera så jag bara ligger och redigerar alla bilder flera gånger. Tyckte den där effekten att det ser ut som en teckning var ball. 

2a maj 2013


Shit, 6 dagar kvar innan jag ser One Direction live igen. Läskigt fan. Det känns så sjukt.. Hur som helst så började min dag med ett nationellt engelska prov. Det gick nog inte alls bra. Babblade om saker som inte ens hade med ämnet att göra. Tror min kommer bli exemplet på en dålig text som alla ska rätta i klass nästa år. Men nu är det iallafall gjort. Skönt att bli av med. Nu sitter jag på svenskan vilket är min enda och sista riktiga lektion idag. Just nu ska vi spela upp dramor från svenska böckerna. Det är fan riktigt roligt. Vi fick Fröken Julie, skriven av Strindberg. Så vi hörs senare! Puss
 
     
Dessa bilder var det enda som togs av oss på Valborg. Det är Jessis bilder, fast jag la på ett annat ljus för att jag såg så extremt blek och röd ut på samma gång.. hehe, charmiga toalett bilder. Always!

Slö-dag.


Idag har jag varit så extremt trött hela dagen och så har jag haft grov mensvärk så jag har verkligen inte gjort någonting nödvändigt. Jag har pluggat mycket engelska iofs. Eller mycket är att överdriva, men läst häftet inför imorgon två gånger och svarat på frågorna, samt sökt upp lite extra kring "Marketing Forces" för att verkligen förstå innebörden av det jag ska skriva en text om imorgon bitti. Jag gick även med ut på en promenad och umgicks med några av våra grannar och deras underbara och gulliga barn i 1h och 30 min. När jag tänker efter riktigt noga har jag nog inte gjort mycket mer än så. Vet inte var tiden tog vägen eller dagen heller för den delen. Men aja! Nu måste jag sova då jag ska ha mitt nationella prov imorgon (så jävla överhypat men skitsamma) och ska upp kl. 6.. Det är inte något jag ser fram emot alls. Dock ska jag hem till pappa igen imorgon vilket ska bli kul! Godnatt och puss! P.s. bloggningen blir bättre imorgon än igår och idag d.s.
 
     
1. Bild från snapchat, tagen i måndags tror jag. // 2. Bild tagen också tagen i snapchat, men igår! Förresten ser ni färgen på tröjan? På den bilden ger den iallafall färgen lite mer rättvisa. Kan inte släppa hur lång tunga jag har förresten.. Haha!
     
Så här såg jag ut idag. Sliten och knappt sminkad. Imorse gick jag bara upp, satte upp håret i en hästvans, tvättade av ansiktet, smörjde in det, pudrade det lite och böjde mina ögonfransar. Mer än så orkade jag inte med idag. Och ja, här kan ni ju se hur det ser ut för mig en dag efter en sen natt. Dessa är också tagna i snapchat förresten. Jag var tydligen jävligt glad på morgonen. Är en morgonmänniska emellan åt antar jag!

1 maj!!!


Herregud, det är redan första maj. Året har gått så sjukt fort att jag inte ens hunnit med att njuta. Självklart har jag njutit och så men det känns ibland som det går för fort, även om jag personligen vill se sommarn komma i raketfart. 
 
Igår var en halvdag i skolan, det var inte meningen att det skulle vara det, men det bara blev så. Direkt när vi slutade så drog jag och Ebba och åt på Kungshallen, eftersom vårat lunchkort gällde där. Sen gick vi vidare till Gallerian där vi mötte upp Madde, åt Frozen Yoghurt för att sedan möta upp Jessi! Vi gick runt lite på Monki och Madde provade kläder för fullt! Sedan tog vi och gick lite till min absoluta favvobutik, Sephora. Även om jag inget igår köpte så är det så underbart att bara gå dit! Plus så såg jag Robyn, den kända sångerskan handla smink där. Dock bad jag inte om att få ta en bild, vilket jag borde. Det händer ju inte varje dag liksom. Sen blev det hemgång för alla fyra, vi åt middag och gjorde oss i ordning inför kvällen. Jessi kom hem till mig så fort hon var klar och vi drog då för att möta upp Hannes, Filip, Max och Andreas. Det blev lite panik då de sprang mot tunnelbanan och vi trodde vi skulle hem till Andreas. Så vi hoppade bara på den och begav oss till Jennifer och gjorde det skitkrångligt för Madde att kunna komma dit. Vi körde ölspelet, satt på balkongen och lyssnade på hög musik. Fast vi drog hem strax efter 1 då det kändes bra att dra runt där. Det tog ändå mig nästan en timme innan jag faktiskt var ända hemma. Kul valborg och betydligt lugnare än den förra, vilket bara var skönt! Hoppas ni också hade det toppen! Puss
 
 
 
Frozen Yoghurt Factory i Gallerian har verkligen blivit en av mina favoritplatser att fika!

RSS 2.0